keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Saila Routio: Oman pihan suunnittelu

Vielä saattaa olla muutamia päiviä ja iltoja, jolloin ei pääse pihalle möyrimään ja on mukavampi jäädä kirjan kera sohvalle. Olen ollut taas pari päivää kipeänä ja kirjoista on ollut paljon iloa, varsinkin tästä. Siksi nyt vielä vähän kirjafiilistelyä, vaikka ajatukset ovat monella jo varmasti aivan muualla!

Aiemminkin iloitsin tästä kirjalöydöstä, kun törmäsin siihen puutarhasuunnittelukurssilla. Saila Roution Oman pihan suunnittelu -kirjassa on valtavasti asiaa, upeat kuvat ja oikea puutarhafiilinki. Saila kirjoittaa myös Saaripalsta-blogiaan, jossa kannattaa käydä kurkistelemassa.

Saila Routio: Oman pihan suunnittelu
Saila Routio: Oman pihan suunnittelu

Tässä kirjassa on mielestäni niin mukavaa puutarhafilosofointia, että suosittelen kirjaa ehdottomasti kaikille. Joka sivulta välittyy puutarhasta nauttiminen, mutta myös suunnitelmallisuuden tärkeys. Tästä kirjasta voikin hakea ideoita ja inspiraatiota moneen eri paikkaan, esimerkiksi rinteeseen, pikkupihaan ja myös miten päästä rikkaruohojen kanssa sinuiksi. ;)

Eri aihepiirit käydään kattavasti läpi ja kirjassa on tiivistetysti 'suunnittelun jyväsiä' ja suunnitelmapiirroksia, josta alla esimakua. Muutoinkin kirjaan valikoituneet kuvat ovat todella kauniita. Ei niitä nyt kuitenkaan tässä enempää, niin saatte ihastella kun löydätte kirjan käsiinne. Kätevästi kirjan saa tilattua esimerkiksi täältä.

Kirjan pihasuunnitelmia

Ei tämän pidempää kirjoitusta tällä kertaa, taidan itsekin tehdä pienen kierroksen raittiissa ulkoilmassa ja sitten vähän selailla kirjaa.

2 kommenttia:

  1. Mä olen jo hetken suunnitellut tuon kirjan tilaamista ja nyt sitten tilasin minäkin tuon :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä homma :) On minun mielestäni paras puutarhakirja. :)

    VastaaPoista