torstai 19. huhtikuuta 2012

Fiskars arvonta!

Kivoja uutisia, sain Fiskarsilta arvontaan uuden Inspiration-malliston setin. Settiin kuuluu oksasakset, istutuslapio ja möyhennyskuokka. Sain valita värin liilan ja valkoisen väliltä, ja valitsin valkoisen, toivottavasti on teille mieleen. :) Näitä on näkynyt muutamissa muissakin blogeissa arvonnassa, nyt kannattaa koittaa uudestaan jos onni ei ole vielä suosinut.

Arvonnan säännöt: Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän juttuun vappupäivään 1.5.2012 klo 18 mennessä. Ehtivät sitten vielä vappua juhlineet mattimyöhäisetkin osallistua.

Voit osallistua arvontaan vain yhdellä kommentilla, mutta toisen arpalipukkeen saat jos olet blogini lukija ja kolmannen jos linkität arvontaan omasta blogistasi. Kerro kommentissa kuinka monella arvalla olet mukana ja mitä odotat eniten omalta pihalta / parvekepuutarhasta / muualta luonnosta tai muutoin puutarhaan liittyen tänä kesänä. 

Näillä käytännöllisillä puutarhatyökaluilla istutat, siistit pensaat, kitket rikkaruohot ja myöhennät. Arpaonnea!

36 kommenttia:

 1. Ehdinkö vallan ekana mukaan? Mukana kolmella arvalla :)

  VastaaPoista
 2. Minä osallistun kolmella arvalla :)

  Itse odotan tulevalta kesältä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä ja hyvin onnistunutta satoa omalta kasvimaalta sekä kasvihuoneesta. Etenkin tomaatin kasvatus saisi tänä kesänä onnistua paremmin kuin aiempina vuosina.

  VastaaPoista
 3. Mä en koskaan voita mitään ja siksi en yleensä ole näissä mukana, mutta nyt voisin antaa fortunalle mahdollisuuden myös ilahduttaa minua. =)
  Mukana kolmella arvalla.
  Odotan intiaanikesää, ja paljon aikaa puutarhassa. Ehdottomasti eniten odotan sitä mun valtavaa mustikkapensasta!

  VastaaPoista
 4. Mukana kahdella. :) Tältä kesältä odotan, että pääsisin taas pienen askeleen omalla puutarhurin uralla eteen päin. Suunnitelmissa on kokeilla viljelyä tänä vuonna laatikoissa, raivata lisää rikkaruohoja ja toki istuttaakin jotain uutta. Tuntuu, että vasta nyt tänä keväänä piha on tulossa kunnolla tutuksi. :)

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla yritän onneani. Odotan kesältä eniten sitä, että saan häärätä omassa puutarhassa ja sitten myös nautiskella siellä grillaillen, kahvitellen ja oleskellen muutenvaan.

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Odotan innolla lumien sulamista (täällä Kainuussa vielä paksusti lunta) ja viime syksynä tehdyn uuden kukkapenkin kukintaa. Yleensä odotan oikein mukavaa kesää pihasta nauttien...grillailua, järvireissuja jne. Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla myös mukana.
  Helppoa ja yksinkertaista juurikasvimaata lasten iloksi eli paljon herneitä. Mansikoita, vadelmia ja saskatoonia olis ihana päästä myös maistelemaan!

  VastaaPoista
 8. Arvonnassa mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 9. Koetan onneani kahdella arvalla. Odotan kiihkeästi, että pääsen muuttamaan pihalle. Kesällä tulee oleskeltua vähemmän sisätiloissa. Odotan myös puutarhurin palkkaa eli kasvimaan herkullisia antimia.

  VastaaPoista
 10. Osallistun kahdella arvalla.

  Tämä kesä on odotuksia täynnä. Tähän kauteen on panostettu jo lokakuusta lähtien, jolloin ensimmäisten taimien kasvattelu alkoi. Syksyllä parannettiin myös kasvihuoneen maatakin roimasti. Eli suurta ja kirjavaa chilisatoa tavotellaan viime kesän epäonnistumisen vastapainoksi.

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Odotan tältä kesältä silmäniloa, tomaatin tuoksua kasvihuoneessa ja viime kesän kaltaista runsasta mansikkasatoa!

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana.
  Kesästä taas odotan, että pääsen rentoutumaan pihalle. Välillä täytyy vuodattaa muutama hikipisara siellä, mutta se palkka on niin mahtava, siitä saa silmälle, mielelle ja makuhermoille iloa.

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana! Odotan kesältä multaisia lattioita, kuraisia vaatteita ja kipeitä lihaksia, sillä minun listani ei anna periksi :D Sitten kesä 2013 on jo rauhallinen, ja piha näyttää meidän pihalta.

  VastaaPoista
 14. täällä yksi kotipuutarhuri haluaa osallistua arvontaan.

  VastaaPoista
 15. Olis ihan tarpeen nuo työkalut, joten mukaan sitten vaan odottamaan niitä! Arvalla muklaan

  VastaaPoista
 16. Osallistun yhdellä arvalla. Kesältä odotan ensimmäisen viljelypalstani ja uuden parvekepuutarhani satoa, taimikasvatus on jo kovassa vauhdissa. Viherinnostus on vasta vastikään päässyt iskemään joten tarvikkeille olisi kovasti kysyntää! :)

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana! Odotan hiirenkorvia, lämpöä, tuoksuj ja tunnelmaa. Ukkoskuuroja, iloisia onnistumisen hetkiä, uusia kasvituttavuuksia ja uusia (ja vanhoja) istutuksia.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana. Ja kesä, mikä mahtava asia. Töissä tällä kertaa koko kesän, missä on positiivisena asiana se, että aiempien vuosien kesälomamatkustelusta poiketen voi hyysätä kukkia ja kasviksia kotosalla. Ehkä eniten odotan viikonlopun aamuisia aamukahvikukkakierroksia, eli sitä että voi aamuauringossa nauttia kasvun ihmeestä.

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana. Odotan että pääsen kuokkimaan jonkun pihalle. Itsellä ei tälllä hetkellä ole pihaa :)

  VastaaPoista
 20. Hei,
  Mukava arvonta, minäkin olen mukana =)

  VastaaPoista
 21. Kivassa arvonnassa tietysti mukana:)

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana :) Kiva kun ehdin mukaan! Mulla kesä tuo tullessaan muutoksia, kun pääsen muuttamaan parvekkeellisesta asunnosta kotiin, jossa on oma piha. Tämä kesä tuo paljon töitä ja unelmia uuden pihan suhteen, joka on vielä kovin alkutekijöissään. Mutta ihanaa, kun saa melkein tyhjästä pihasta aloittaa oman unelmapuutarhan luomista :)

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana. Näitä välineitä ei ole koskaan liikaa...
  Aurinkoa ja lämpimiä kelejä odotellessa, mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana. Odotan oikein satoisaa kesää ja että saan tehtyä haaveilemani kohopenkki-istutukset hyötypuutarhaani rintamamiestaloni tontin nurkkaan kirsikkapuun alle :)

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana: odotan, että nyt toisena vuotena tässä asunnossa saisi jo hieman suunnitellumman puutarhakokonaisuuden.

  VastaaPoista
 26. Mukana kolmella arvalla. En ymmärrä, miksi en ole aiemmin liittynyt lukijaksi, sillä olen linkittänyt blogisi omaan blogiluettelooni. Ja nyt linkitin myös arvonnan.

  Kesältä odotan, että nyt etäasukkaana saisin pidettyä pihani edes jonkinmoisessa kuosissa ... tai paremminkin, että ehtisin itse saada riittävästi puutarhaterapiaa kotivisiittien aikana ;)

  VastaaPoista
 27. Olen mukana kahdella arvalla :)
  Minulla on edessä nyt ensimmäinen kesä omalla hehtaarin tontilla ja odotan paljon asioita! Kuten perennapenkkien tekoa, hyotypuutarhan suunnittelua, marjapensaiden ja hedelmäpuiden istutusta, lammessa uiskentelua ja muuten vaan nautiskelua omassa rauhassa.

  VastaaPoista
 28. Arvonnassa mukana kahdella arvalla..
  Kesältä odotan ruohonleikkurilla päristelyä, ulkosaunan löylyjä ja ed. kesän ahkeroinnin ihastelua.

  VastaaPoista
 29. Olen mukana yhdellä arvalla. Kesältä odotan paljon aurinkoa ja KIIREETTÖMIÄ kesäpäiviä :)

  VastaaPoista
 30. Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  Odotan kesältä eniten todella monen uuden raivatun alueen kasvien kasvamista. Sekä kukkien että hyötykasvien. Jännää nähdä, näyttääkö kesällä piha siltä, mitä olen nyt suunnitellut. Ja pihan laitto ihan oikeasti alkanut vasta viime syksynä, joten odotan senkin takia aika monia muutoksia innolla.

  VastaaPoista
 31. Hih, osallistun vaivaisella yhdellä arvallani :) Tuollaiset välineet olisi kivat! Odotan jännityksellä, nouseeko pioni vai ei... ja toisaalta jännittäähän sekin,miltä syksyllä istutetut perennat näyttävät tänäkesänä.

  VastaaPoista
 32. Hei. Olen mukana yhdellä arvalla. Valkoinen on kyllä ainakin minun mielestäni hyvä värivalinta. Odotan kesältä mökkipuutarhan tekemistä; olisipa mukavaa saada tehtyä pieni yrttimaa mökkikeittiön tarpeisiin.

  VastaaPoista
 33. Olen yhdellä mukana kivassa arvonnassa. Tänä kesänä jännitän, josko vihdoin saisin yrttimaan perustettua sillä lailla, etteivät hennot lehdet ole ihan mullan peitossa, jotain aluskatetta pitäisi varmaan laittaa....

  VastaaPoista
 34. Puutarha kaipaa sireenipensaita, joista sitten ajan kanssa kasvaisi kunnon alue, jonne saisi vaikka vietyä tuolin keskelle ja olla kuin majassa...
  Arvonnassa olen mukana myös, yksi arpa minulle.

  VastaaPoista
 35. Yritän tänä kesänä kasvattaa chiliä itse, pienet alut odottavat ulos siirtoa. Saa katsoa kuinkas käy, ja minkälaista chiliä on tullut valittua jos jotain satoa syntyy..

  VastaaPoista