torstai 22. maaliskuuta 2012

Ostohyvitys - rahaa takaisin nettiostoksista

Nyt kun alkaa pikku hiljaa olla aika hankkia puutarhakalusteita, grillejä, ja muita vempeleitä ensi kesää varten, niin ajattelin vinkata uudesta nettipalvelusta nimeltä Ostohyvitys. Ostohyvityksen toimii kuin muutkin kanta-asiakasohjelmat, eli ostoksista kertyy tilille rahaa, joka maksetaan aina tietyn euromäärän ylityttyä tilille. Ostohyvityksen ainutlaatuisuus on siinä, että se ei ole sidottu mihinkään tiettyyn kauppaketjuun, vaan sieltä löytyvät (lähes) kaikki mahdolliset nettikaupat. Eri nettikaupoista saa sitten vaihtelevan prosenttiosuuden ostosten summasta omalle tilille. Jos siis olet suunnittelemassa isompia hankintoja kesää varten, voi tuosta saada sievoisen summan säästettyä...

Ehkä osa teistä on jo kuullutkin palvelusta, mutta halusin mainostaa täälläkin koska yksi tuttavistani on ollut mukana tuomassa palvelua Suomeen. Jenkeissä vastaavia systeemejä on ollut jo pidempään. Itse ostan melko paljon netistä, koska olen laiska enkä jaksa juosta kaupungilla, vaan surffaan ostokset mieluiten kotisohvalta. Olen siis käyttänyt Ostohyvitystä ja olen ollut siihen tyytyväinen. Palvelua on helppo käyttää ja hitaasti mutta varmasti tilille on myös kertynyt pikkusummia. Itse en ole keksinyt hyvää syytä miksi en tuota käyttäisi jos valitsemani verkkokauppa ja tuote löytyy sieltä löytyy, euro kotiin päin on kuitenkin aina hyvä asia. Lisäksi Ostohyvityksen jengiä voi hyvin vinkata jos suosikkiverkkokauppasi EI tuolta löydy, niin ottavat kauppaan yhteyttä. Esimerkiksi minä olen kysellyt siemenverkkokauppojen perään, saa nähdä saavatko niitä neuvoteltua mukaan... Tietenkin sitä paremmat mahdollisuudet, mitä useampi kyselee!

Siis lyhyesti sanottuna, rahaa takaisin nettiostoksistasi. Mukana on tällä hetkellä jo yli 300 verkkokauppaa, mm. Groupon (Citydeal), Nelly, Hotels.com, Sokos... Bonuksena kaverini lupasi kaikille blogini kautta sunnuntaihin mennessä liittyville suklaapatukan, joten klikkaa tästä itsesi mukaan jos haluat lunastaa omasi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti