lauantai 4. toukokuuta 2013

Hyvää Maailman alastonta puutarhapäivää!

Hyvää Maailman alastonta puutarhapäivää! Voi tietenkin olla monta mieltä kannattaako tätä juhlistaa, ainakaan Suomen toukokuussa. :)

Tällainen pikku yllätys löytyi meidän pihalta tänään. Pari vuotta sitten muistaakseni koitin siirtää sinivuokkoja luonnosta, ja toivo oli tietenkin jo mennä. Ilmeisesti saattaa vaatia parisen vuotta kukkiakseen.


Hyvää aurinkoista (jos ei alastonta) puutarhapäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Nyt on mitä hienoin puutarhakausi :-)
  Minullakin kesti monta vuotta ennen kuin saamani sinivuokontaimi alkoi kukkia.

  VastaaPoista
 2. Juu, tuli tuo sama "juhlapäivä" vastaan Facebookissa. Taitaa minulta nakuilut jäädä, korkeintaan pyrähdän kylpytakin kanssa pihasaunaan.... sen verran tuo tuuli taas tuivertaa enkä oikein muutenkaan tiedä tulisiko sitä esiinnyttyä ilman rihmankiertämää, vaikka maalla sitä asutaankin :)

  VastaaPoista
 3. Vetäisin aamulla vaatteet päälle vanhasta tottumuksesta. Jäi nyt sitten kokematta tämä naturelli puutarhapäivä, eikä ihan hirveästi harmita ;)

  Sinivuokkoja putkahtelee meilläkin aina vaan uudesta paikasta, ihania ja tervetulleita ovat!

  VastaaPoista
 4. Huomenna, jos ei sada, edessä on kovasti puutarhatöitä. Olen palkannut myös apulaisia puhdistamaan kukkapenkkejä! Pidetään kuitenkin vaatteet päällä ja se päivähän oli jo tänään! :)

  VastaaPoista
 5. Eilen oli sen verran lämmin puutarhapäivä, että kenties olisi voinut ajatella vaatteiden vähentämistä. Tänään sen sijaan tuulee navakasti ja paremminkin olisi syytä laittaa enemmän päälle.

  VastaaPoista