sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Eipä tarvitse murehtia haravoinnista

Eipä tarvitse murehtia haravoinnista kun pakkanen ja lumi yllättävät. Hevoskastanjan lehtiä on PAKSU kerros puun alla, mutta siinä saavat nyt olla. Uskomattoman kaunis päivä on ollut ainakin täällä tänään, häikäisevä auringonpaiste ja puut ja tiet huurteessa.


Kesäkukka-asetelmakin vietiin autotalliin sulamaan, jotta ruukku ei halkea talven pakkasissa. Kaunis tämäkin silti oli jäätyneenä auringonvalossa.Muutenkin on viikonloppuna ahkeroitu ja puutarhakalusteetkin vihdoin kerätty talvisuojaan. Nyt alkaa sitten puutarhasuunnittelun kausi ja vasta keväällä taas ulos hommiin. Ellei lumitöitä lasketa...

8 kommenttia:

 1. Kyllä lumityötkin on minun tietääkseni ulkohommia ;-) Ihanasti kuura koristaa kaiken!

  VastaaPoista
 2. Kai ne on pakko laskea ;) Nyt on kyllä ollut upea ja kaunis viikonloppu!

  VastaaPoista
 3. Mielläkin on ollut upea sunnuntai. Lupasivat säätiedotuksessa tosin vielä niitä haravointikelejäkin :)

  VastaaPoista
 4. ha..haa...kohtalotoveri siellä...mulla mongolianvaahteran alus samassa tilassa mutta olkoon, sieltä ne keväällä löytyvät ja eikös jossain opastetakkin ettei kannata haravoida syksyllä..hmmm...

  VastaaPoista
 5. Mulla myös jo ajatukset ensi keväässä nyt,kun on saatu piha talvikuosiin. Kudin kourassa on hyvä antaa mielikuvituksen lennellä :)

  VastaaPoista
 6. sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Taitaa tosiaan olla taas haravointikelit tulossa, itse lähtisin mieluummin hiihtämään. :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne siellä lumen alla pienenevät, nuo lehdet siis. Keväällä on siis vähemmän työtä niiden haravoimisessa;)

  VastaaPoista