lauantai 9. kesäkuuta 2012

Viidakko eteisessä

Voi kunpa saisi kaikki taimet jo ulos! Kuva vertaistukena teille kaikille, joiden kodit on vallannut tällainen viidakko. Meillä ei kohta enää pääse eteisestä ulos, kenkien laittaminen on ollut hankalaa ja akrobatiaa vaativaa jo pitkään. :)

Taimia esikasvatuksessa
Paprikaa, tomaattia, munakoisoa - viidakko eteisessä

6 kommenttia:

 1. Samat toiveet täällä, taimilaatikot äkkiä pihalle, jotta pääsee edes siivoamaan kunnolla. Osa on kyllä jo istutettu harson alle. Mutta jo huomenna on se kohtalokas 10. päivä, jonka jälkeen perinteisesti on hallanvaara ohi.

  VastaaPoista
 2. kasvukaappi - suosittelen, jos ei raaski/pysty/muu este hankkia kasvihuonetta. Mulla kaikki on asunut jo todella kauan kaapissa ja sitten pari viikkoa sitten istutettu ulos.

  Niin ja sulla on se "todista ette ole robootti" juttu päällä näissä kommenteissa, jollet ollu tietoinen siitä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tomaatit jo ainakin kolme viikkoa kasvihuoneessa (tosin ostin taimetkin valmiina tänä vuonna). Kurkkuja ei olis kantsinu laittaa, niille on käyny vähän köplästi. Toinen ehkä selviää, toinen on aika lailla valmista kauraa.

  VastaaPoista
 4. Näitä on myös hauska roudailla päivittäin ulos tällä hetkellä. :)

  Cosmos, miten tuo kasvukaappi, uskalsitko viedä taimet suoraan sinne ilman karaisua? Onko se sulla miten suorassa auringonpaisteessa/onko vaaraa että lehdet palavat?

  VastaaPoista
 5. Aikas viidakko. Kyllä sinä varmaan ne kohta saat pihan puolelle. Mulla on ollut kasvit kasvihuoneessa jo monta viikkoa, munakoisot tosin vein vasta eilen, ja ajattelin uskaltaa istuttaa kesäkurpitsat huomenna ulos, toivottavasti ei tule enää kylmiä öitä...

  VastaaPoista
 6. Tutulta näyttää, meillä on viidakko keittiön pöydällä :) Ihana blogi sinulla ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista