maanantai 15. helmikuuta 2016

Tulppaaneja, tulppaaneja

Tulppaaneja on nyt joka huoneessa, kiitos viikonlopun juhlahumun. Kauneimpia minun silmääni nuo vaaleankeltaiset. Olotila muutoin on harvinaisen seesteinen, rauhoittumiseen tarvitaan näköjään iso juhla järjestelyineen. Valtavasti saimme myös apua, kiitos siitä kaikille osallisille! Kiitollinen olen myös säästä, lauantai oli muuten ainakin täällä viime viikon ainoa aurinkoinen päivä.


Kävin myös saksimassa syreeninoksia maljakkoon. Olin suunnitellut nämä tarjoilupöydän koristeeksi, mutta kattaessa olin itse muissa puuhissa. Ensi juhlissa sitten! Syreeninoksat ovat tähän aikaan parhaimmillaan, jos haluat vihreää maljakkoon. Pienet vihertävät lehdet tulivat muutamassa päivässä.


Kastekimpussa hämmästyttää edelleen se miten hyvin sattui sopimaan pöytäliinan väreihin. Muutoin ehkä hieman liian koristeellinen omaan makuuni. Luonnonkukat olisivat kauniimpia, mutta niitä kun on vähän huonosti tähän aikaan saatavilla.


Kakkuna oli Lohjan St Honore -kahvilasta ostettu vadelma-valkosuklaakakku, joka oli aivan huippu kuten aina ennenkin. 20 hengen kakku, josta meillä söi 26 ja jäi vielä työpaikallekin vietävää. Ihanaa mutta niin makiaa.Mukavaa maanantaita ja viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä, niin kukat, silmut ja kakku!

    VastaaPoista
  2. Kauniit sinivalkoiset kukat. Onnittelut vielä pikku puutarhurin ilmestymisestä!

    VastaaPoista