tiistai 29. heinäkuuta 2014

Sapokka

Onpas lämmin ilma. Mitenköhän kasvit pärjäävät kotosalla? Me olemme nimittäin olleet reissussa hellettä pitelemässä. Muun muassa Kotkan Sapokassa, joka on yksi upeimpia julkisia puutarhoja Suomessa. 

Helteiset terveiset Kotkasta!

8 kommenttia:

 1. Yhdyn mielipiteeseesi Sapokasta. Se on hieno Heikki Laaksosen taidonnäyte(kaupunginpuutarhuri), hän on herättänyt Kotkan muitakin puistoja uuteen kukoistukseen. Myös Katariinan puisto on näkemisen arvoinen ja samoin Ystävyyden puisto Karhulassa Kymijoen rannalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katariinan puistossa olen käynyt ja taisin muutaman kuvan silloin laittaa blogiinkin. Ystävyyden puistossa pitää käydä, sillä suunnalla tällä hetkellä majaillaan. :)

   Poista
 2. Sapokka on kaunis puisto. Emme siellä kerenneet tänävuonna käydä vaikka Kotkassa kävimme. Kävimme kyllä Katariinan puistossa ja Ystävyydenpuistossa Karhulassa, se on todella kaunis.

  VastaaPoista
 3. Sapokka on upea paikka, sinne pitäisi päästä uudelleen...

  VastaaPoista
 4. Hauska sattuma, että minäkin eilen Kotkan puistoista postasin :) Hiukan lisää kuvakulmia siellä.

  VastaaPoista
 5. Tulipas hyvään saumaan tämä postaus. Sunnuntaina on luvassa nimittäin retki Kotkaan ja Sapokka meneekin tietysti vierailulistalle =) Kiitos siis hyvästä vinkistä =)

  VastaaPoista
 6. Sapokkaan minäkin ihastuin. Hurjan kaunis – ja ekologinenkin – puisto! Toivottavasti muut kaupungit ottavat mallia :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteisat! Kiva kun herätti kiinnostusta ja mukavia muistoja. :)

  VastaaPoista