lauantai 1. kesäkuuta 2013

Metalliset kasvikyltit

Ihastuin talvella metalliin naputeltuihin kasvien merkkaustikkuihin. Kyselin niiden perään useamman kuukauden ja nyt kun taimikasvatukset ovat melkein ohi, saapui tilaus kotiin. Hienoja ovat!Näistä metallisista kasvikylteistä on kyllä varmasti iloa ensi vuonnakin. Ovat kestävyydeltään vähän toista kuin tussilla kirjoittamani puutikut, joissa teksti pysyy paikoillaan seuraavaan kunnon sateeseen asti. Eikö olisi hienoa, kun kaikki puutarhan istutukset olisi merkattu tällaisilla kylteillä? Miehen mielestä idea oli hyvä, kunnes kuuli että pitäisi naputella mm. kaukasian törmäkukka ja muita joissa merkkejä kertyy jo jonkin verran.

Näillä kylteillä koristaa kauniiksi taimilahjat tuttaville.


Basilikakin tykkää kyltistään. :)


5 kommenttia:

 1. Huippuhienot! Voi kun olisin tajunnut tehdä tuollaisia metallisepäksi opiskellessani 20 vuotta sitten, olisin vaikka voinut kaukonäköisesti naputella kaikki Viljelykasvien nimistön kasvit ja lajikkeet läpi ;-)
  Kyllähän nuo ovat ihan eri luokkaa kuin muoviset kaupan taimilaput, joita hätäpäissäni tungen taimen viereen, jotta olisi edes joku merkki siitä mitä siinä kasvaa, jotta ei heti seuraavaa kasvia tai kukkasipuleita istuttaessa tule kaivettua taimia ylös. Kaikissa metallikylteissä ei permanent-tussikaan pidä.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienot nimikyltit. Vähän arvokkuutta tillillekin :)

  VastaaPoista
 3. Upeita ovat tosiaan! Mahtavatko olla kuparia, siltä ainakin äkkiä näyttävät..? Tuollaiset ovat varmasti pitkäikäisiä ja vanhenevatkin kauniisti :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja ovat ja varmasti kestävät yhden ihmisen iän.

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköiset kyltit. Nuo olisivat varsinkin hyvä sellaiselle, joka aikoo elokuussa avata puutarhansa kävijöille. Nimiä täytyy ehkä joillain kasveilla lyhentää...

  VastaaPoista