maanantai 27. helmikuuta 2012

Puutarhasuunnittelukurssille!

Olen niin innoissani, että piti tulla heti tänne kirjaamaan hyvät uutiset ylös. Sain nimittäin juuri 11. varasijalta paikan paikallisen kansalaisopiston pihan ja puutarhan suunnittelukurssille! Jes! Pian pääsen esittelemään mm. tätä piirrustusta kukkapenkkisuunnitelmastani ja toivottavasti saamaan myös hyvää palautetta ja uusia ideoita. Muutama uusi piirrustuskin täytynee ehtiä valmistella ennen lauantaita...

Suunnitelma kukkapenkistä, vaihe I odottaa kritiikkiä

Heräsin myöhään ilmoittautumaan tuolle kurssille, taisi olla vasta ihan pari viikkoa sitten. Silloin tilanne näytti melko toivottomalta, mutta ajattelin että ainahan noita peruutuksia tulee. Juuri tänään pohdin päivällä töissä, miten mahtaa käydä ja puhelinsoitto kotimatkalla nosti tunnelman kattoon!

Kurssin järjestää siis Hiiden opisto ja kurssi on kahtena seuraavana lauantaina (3.3. ja 10.3.). Jos jotakuta muuta kiinnostaa näin viime hetkellä, niin paikkoja kannattaa siis vielä kysellä opintotoimistosta. Onko teillä muuten kokemusta näistä työväen- ja kansalaisopistojen puutarhakursseista?

Alla vielä kuva eilisestä sunnuntain kahvi & pannari -hetkestä keväisessä auringonpaisteessa. Tänään töissä oli todella sellainen olo, että olisi saanut rauhallinen viikonloppu vain jatkua. Onneksi maanantait ovat pahimpia, eikö? Ja siitäkin taas selvittiin. :)

Kahvia, pannaria ja omenahilloa omista viime kesän omenoista

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi ihanalta tuo puutarhasuunnittelukurssi! Laita sitten infoa, millaista oli ja mitä opit. Kukkapenkin kuva on tosi hieno, varmasti saat sen toteutukseen hyviä vinkkejä.

  Olen ollut kahdella Helsingin kesäyliopiston kurssilla, molemmat kestivät yhden illan ja vetäjänä oli suuresti arvostamani Pentti Alanko. Hän vetää tänä keväänä pidemmän kurssin, johon olisin todellakin osallistunut, mutta olen yhden kurssipäivän reissussa ja se olisi vaikeuttanut koko kuviota, niin että vaan nielen tappion katkeran kalkin. Ihan syvältä.

  Noh, ensi vuonna on vuosi uusi. Hyvää tiistaita, vinhaa vauhtia mennään kohti viikonloppua...!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hienolta tuollainen kurssi! Ja komean kukkapenkin olet jo valmiiksi piirrellytkin. Kerro sitten, kannattiko kurssi käydä.
  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Geranium: Laitan ja kävin vinkistäsi katsomassa tuon Alangon tämän kevään kurssin. Kuulostaa kyllä todella hyvältä ja taidanpa vielä miettiä jos kyselisi sieltäkin paikkaa...
  Tai ehkä ensi vuonna, toivottavasti tuo järjestetään uudemman kerran. Mukavaa viikkoa sinullekin, pian on taas viikonloppu eikä työt haittaa puutarhurointia! :)

  Mustakissa: Kuin myös kiitos kommenteista ja laitan kurssista varmasti koontia myöhemmin. Mukavaa viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista