torstai 16. helmikuuta 2012

Puutarhaloistoa talven keskelle ja paluu vanhaan osoitteeseen

Päätin tänään, että palaan tänne blogspotin puolelle. Visiitti wordpressiin jäi lyhyeksi, mutta parempi palata ennen kuin on enempää kirjoiteltuna tuolla. Tänään siirsin kaikki tammi-ja helmikuun jutut talteen tänne blogspot-osoitteeseen, jos ihmettelet miksi päivitysvirta näyttää hassulta.


Eli siis pahoittelut kaikille, jotka joutuvat päivittämään linkkilistansa, mutta tästä lähtien Kujeita ryytimaalla-blogi asustelee taas tässä osoitteessa. Kuvittelin, että saisin joitain juttuja toimimaan näpsäkämmin tuolla wordpressissä, mutta loppujen lopuksi juuri ne haluamani jutut eivät toimineetkaan.


Tässä vielä eilen mainostamani linkki: Jos kaipaat hetken kukoistavan puutarhan fiilistelyä, niin klikkaa itsesi tänne. Aivan upea sivusto, sekä kuvien että juttujen puolesta. Tähän ei yksinkertaisesti ole muuta lisättävää, kuin käy katsomassa ja nauti!

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa siis "takaisin" :)

    Kurkkasin tuon linkin takaa niitä ihania ruusuja, onpa tosiaan kauniita kuvia heistä. Melkein tuntui ruusun tuoksu nenään, niin eläväisiä ne ovat. Luin jostain, että he ovat rakentaneet puutarhaansa vuodesta 1977, wau!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kiitoksia, onneksi en ollut ehtinyt täältä poistamaan vanhoja juttuja. :)

    Aivan upeaa katsella kuvia puutarhan rakentamisesta noin pitkältä aikaväliltä ja hienoa, että ovat arkistoineet työnsä niin monin valokuvin. Minulle iski vimma saada ainakin yksi ruusuportti ensi kesänä, kun noita kuvia katselin! Yli puoli tuhatta eri ruusulajiketta, uskomatonta...

    VastaaPoista