lauantai 25. helmikuuta 2012

Kuvia pikkutaimista, taipuvat toiveikkaasti aurinkoon

Ei taida pikkupaprikoille ja basilikoille olla vielä näin helmikuussa tarpeeksi valoa. Poikkeuksetta kaartuvat kaikki meidän pikkutaimet kohti aurinkoa ja eteläikkunaa. Näissä kuvissa on siis kulunut noin puolitoista viikkoa itämisestä, kaksi viikkoa sitten kylvin siemeniä ja alle viikossa itivät. En ole hankkinut kasvivaloa erikseen, toiveikkaana odotan että kasvavat ilmankin.

Pikku paprikantaimet, yhdellä hauskasti siemenen kuori edelleen lehtien päässä. :)

Basilikan taimien varttumista odotan vesi kielellä!
Nyt pelargonioiden mullanvaihtoon, moik! :)

5 kommenttia:

 1. Tutunnäköisiä paprikanalut, mulla on samassa vaiheessa. Olen koulinut niitä viimepäivinä omiin ruukkuihinsa, eivät näyttäisi olevan siitä moksiskaan. Maissit voi vähän huonommin, osa niistä on nyypähtänyt koulimisen jälkeen :( Kivat viikonlopun jatkot :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen paprikoineni vähän myöhässä ja vasta tänään sain kylvettyä ne sekä chilit. Aina olen saanut ihan kelpo taimia, vaikka keinovaloa ei olekaan ollut, joten kyllä noistakin hyviä tulee.
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Moikka Eija ja mustakissa, kiva kun kävitte katsomassa kuvia ja kannustamassa! :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on kivanoloinen blogi, joten jään lukijaksesi :) Minä olen aloitteleva puutarhaharrastaja, ja tykkään lueskella muiden kokemuksista, kun oma aika ei aina anna tilaa vihreille asioille.

  VastaaPoista
 5. Heippa sinullekin Elise! Kiva, että löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi. :)

  VastaaPoista