perjantai 20. heinäkuuta 2012

Arvonta!

Oletteko jo huomanneet Natura Gardenin bannerin ja linkin tuossa oikealla sivupalkissa? Sain Natura Gardenilta juhannuksen tienoilla todella kivan paketin kaikkea hyödyllistä puutarhaan. Voisin tehdä jonkun kirjoituksen ihan vain siitä, miten kunnon tukikepit ja klipsut ovat helpottaneet elämääni. ;)

Paketissa oli myös kaksi näitä varjostussäkkejä. Meillä ei ole näille käyttöä, joten ajattelin arpoa ne täällä blogissa lukijoiden kesken. Hihkaise tämän kirjoituksen kommenttiosiossa, jos sinulla olisi näille tarvetta. Yksi arpa per henkilö siis ja edellytyksenä kommentti ja se että olet blogini lukija. Annetaan osallistumisaikaa runsaasti, 12.8. asti, jos joku on vaikka kerinnyt jo lomille. :)
Ja käykää ihmeessä myös Natura Gardenin sivuilla. Siellä on myös meneillään kilpailu, jossa voi voittaa tuotepaketin. Tästä pääset suoraan sivuille.


Mukavaa perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua!

16 kommenttia:

 1. Kyllä vaan varjostussäkille olisi tarvetta, joten osallistun arvontaan ja menen samantien tutustumaan Natura Gardenin sivuille! Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mulla olis muutama viime vuonna istutettu tuijalapsi, joka tarttis vaatteet talveksi ;)

  VastaaPoista
 3. Mukana ollaan. Ainahan varjostusta tarvii...

  VastaaPoista
 4. Tarvetta olisi myös näille joten olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Pihaan tuli keväällä uusi kuusi, joten ensi kevättalvea ajatellen varjostuspeitto olisi tarpeen. Riitta haluaa mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Tarve suojata tuijia löytyy täältäkin, joten ilmoittaudun mukaan.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin suojauksen tarpeessa ensi keväänä :)

  VastaaPoista
 8. no ollaan mukana arvonnassa, ainahan noita varjostinsäkkejä tarvitaan.

  VastaaPoista
 9. Mukana myös, joka kevät sitä tajuaa liian myöhään, että varjostuspeite olisi ollut tarpeen. Josko ensi keväänä tuijat pääsisivät suojaan auringon polttavilta säteiltä.

  VastaaPoista
 10. Tuijat ovat meidänkin pihassa aika suojaamattomalla paikalla,olen siis arvonnassa minäkin mukana.

  VastaaPoista
 11. Tarvetta olisi, pihalla muutama tuija jotka kevät auringossa tuppaavat aina hiukan palamaan(kuivamaan) kun maasta eivät saa tarpeeksi kosteutta. Kesällä käyttöä olisi kasvihuoneen varjostamisessa, kun tyynenä aurinkoisena päivänä lämpö kohoaa usein liian korkeaksi ja kasvit meinaa nahistua vaikka ovi ja ikkunat on auki.

  VastaaPoista
 12. Huomaan, että monilla on sama ongelma timanttituijien kanssa. Minulla on neljä kaksi vuotta vanhaa tuijaa ja joka kevät ne kärsivät. En ole älynnyt hankkia tuota varjostusverkkoa.

  VastaaPoista
 13. Mukana myös, joka vuosi tulee mieleen, että taas on suojaukset jo myöhässä. Milloinkohan sitä oppii, tulisiko tästä nyt apu ensi keväälle..

  VastaaPoista
 14. Istutettiin muutama kataja, niille tarvitsisi ensi kevääkse varjostusta. Jos en voita niin täytyy kaupasta käydä ostamassa.

  VastaaPoista
 15. Suojatarvetta olisi meilläkin joten mukana arvonnassa

  VastaaPoista