torstai 17. maaliskuuta 2011

Suunnitelmia ruutupaperilla

Tänään piirtelin ruutupaperille alustavien suunnitelmien ja siemenpussivalikoiman mukaan. Tässä alla tulos. Keskelle jäi vielä hauska kysymysmerkki, hyvä syy selailla taas lähikaupan siementarjontaa. Lokeroon saattaisi sopia jokin nätti kukkanenkin - tai viihtyisiköhän valkosipuli tuossa?

Lisäksi myös puutarhan kukkapuoli on alkanut kiehtoa. Haluaisin jonkin mahdollisimman suuren ja näyttävän valkoisen kukkasen, josta voisi napsia leikkokukaksi. Onko jollain antaa vinkkiä mikä tuollainen voisi olla?


Tähän loppuun vielä kuva tämän hetkisestä kasvivalikoimastani, joka todella näyttää säälittävältä! Selityksenä olkoon, että kuva on tosiaan opiskelija-asunnostani, ja 'oikeassa kodissa' on kyllä isompia rahapuita ja anopinkieliä. Mutta tähän verrattuna suunnitelmat näyttävät hieman haastavilta...2 kommenttia:

 1. Hei Iiris,

  ihana suunnitelmapiirros, ajatuksella tehty ja hauskasti kuvitettu :)

  Tuli tuosta valkoisesta suurikukkaisesta kukkatoiveesta mieleen kosmoskukka. En ole itse sitä koskaan kasvattanut, mutta tänä keväänä ajattelin. Naapurilla sitä olen nähnyt, ja mielestäni kukat ovat komeita ja niitä näyttää tulevan niin paljon, että raaskii leikata maljakkoonkin.

  Itse laitan niitä ruukkuun kasvamaan. Ensin tietty siemenet multiin, tuossa parin viikon päästä...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista! Tuo kosmoskukka näyttää kauniilta, voisin sitä myös koittaa jos kotiväki sallii vielä yhden siemenostoksen :) Hankin jo ison valkoisen samettikukan siemeniä, jos kasvaa kuin kuvassa niin siitäkin pitäisi tulla hienon näköinen...

  VastaaPoista