keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Fiskarsin uusi ruohonleikkuri

Pohdinnoissa tällä hetkellä on tämä uusi Fiskarsin ruohonleikkuri. Eli siis kyseessä perinteinen työnnettävä kelaleikkuri. Hyvinä puolina ettei tarvitsisi murehtia bensasta tai siitä ettei vekotin käynnisty, ja ylimääräisenä plussana kunto pysyisi yllä. Ja taitaapi tuo olla ekologinenkin. Ulkonäöltään tyylikäs ja Fiskars itse kehuu konetta kilpailijoitaan kevyemmäksi ja ergonomiseksi.

Mutta jaksaako sitä silti työntää joka kerta kun 1000 neliön pihan nurmikko pitää leikata?

4 kommenttia:

  1. Ei ne bensaleikkurit myöskään mitään hääviä ääntä pidä. Eikä leikkamisen jälkeen haisisi pakokaasulle, vaan rehelliselle hielle!

    VastaaPoista
  2. Kerro, jos ostatte, kokemuksia? Miten korkeaa tai tiheää ruohoa leikkaa, entä voikukat ym.? Minuakin kiinnostaisi tämän nimenomaan ekologisuuden ja kunnon puolesta, mutta epäilyttää, kun edellinen kelaleikkuri oli ihan susi, vaikka olikin laatumerkkiä.

    VastaaPoista
  3. Heippa! Me päädyttiin loppujen lopuksi tuollaiseen Klippoon, eli ihan moottorikäyttöiseen. Ostettiin siihen kyllä ekologista bensaa, joka ei haise pahalta... Ja ehkä tuokin on sitten ekologinen, kun pitäisi kestää vuosia, kelaleikkuri olisi kuitenkin jossain vaiheessa saattanut päätyä kierrätykseen :)

    VastaaPoista