maanantai 7. toukokuuta 2012

Viherpeukalot.fi:stä kaupan päälle liljan sipuleita ja ruusun taimi

Alla oleva kampanja on meneillään Viherpeukalot.fi-nettikaupassa. Nyt kannattaa siis tehdä tarpeelliset tilaukset, niin saa lahjapussin liljan sipuleita kaupan päälle ja nopeimmille lähtee myös ruusun taimi. Nyt on aika istuttaa liljat, seuraavan kerran sitten vasta syksyllä. Alla tiedot kampanjasta.

LILJOJA KAUPAN PÄÄLLE!
Nyt on erinomainen aika tehdä tilaus Viherpeukalot.fi:stä. Kiitoksena tilauksesta saat kauniita liljoja kaupan päälle! Lahjapussissa on 10 sipulia, joiden arvo on 9,95 euroa. Tilauksen yhteydessä tulee lisätä kampanjatunnus LILJA ja valita mieluisin väri kolmesta vaihtoehdosta. Kampanja on voimassa vain 13.5. asti.

300 NOPEIMMALLE TILAAJALLE LAHJA
Liljojen lisäksi Viherpeukalot.fi lahjoittaa 300 nopeimmalle tilaajalle yhden avojuurisen taimen (arvo n. 10,95 €) ruususarjasta. Hurmaavat Viherpeukalot-ruusut kuuluvat ryhmäruusuihin, joiden kukat ovat miedosti tuoksuvia. Ryhmäruusut ovat jatkuvakukintaisia, eli ne kukkivat koko kasvukauden. Ne sopivat tiheän kasvutapansa ansiosta myös maanpeiteruusuksi sekä istutettavaksi ruukkuun. Talvenkestoltaan Viherpeukalot-ruusut ovat kestäviä. Ruusun väriä ei voi valita itse. Ruusut lisätään tilauksiin tilausjärjestyksessä. Kampanjatunnuksella LILJA saat lahjaruusun tilauksen yhteydessä.

Kun ostat tuotteita vähintään 100 eurolla, saat kaupan päälle vielä n. 10 euron arvoisen tilaajalahjan!

Tästä nettikauppaan.


Omassa puutarhassa ovat narsissit nyt kauneimmillaan.Ja sisällä päästiin nauttimaan omasta sadosta ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Lämpimät vuohenjuustoleivät viimeisteltiin ruohosipulilla. Nam, sopi hyvin yhteen! Leivät pirskotin oliiviöljyllä ja grillasin hunajalla siveltyä vuohenjuustoa niiden päällä grillivastuksen alla muutaman minuutin. Uunista tulon jälkeen päälle balsamicoa, suolaa, pippuria ja ruohosipulia, täydellistä! :)

lämpimät vuohenjuusto leivät
Lämmin vuohenjuustosalaatti: salaattia, kirsikkatomaatteja, leipää, vuohenjuustoa ja ruohosipulia

4 kommenttia:

 1. No voi harmitus,kun on jo tullut tehtyä tilaus Viherpeukaloilta :C
  Saisivat kyllä jo lähetellä niitä paketteja tulemaan,että pääsisin istuttamaan liljan sipulit ajoissa.

  VastaaPoista
 2. Ruohosipuli on todella tuottoisa koko kesän. Olen istuttanut sitä kukkapenkkeihinkin ja pilkon syksyllä pakkaseen talvella käytettäväksi.

  VastaaPoista
 3. Varoitus: Viherpeukalot luovuttaa yhteystietosi mySafety -yritykselle, joka tuntuu olevan aika kiusallinen markkinointiyritys.

  VastaaPoista
 4. Vinkki: ilmoita osoitteenluovutuskielto niin eivät saa luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille.

  VastaaPoista