Tämä on se ohje, jolla me ollaan tuota edellä mainittua perunapizzaa tehty. Nyt kun ei ole vielä alettu tämän vuoden puutarhapuuhia, niin laitanpa kuvan lopputuloksesta. Hyvää on, pitää vaan muistaa siivuta peruna ohueksi ja kaulia pohja vielä ohuemmaksi.
|
Perunapizzaa omasta uunista |
Tämä on hyvää kesällä ja talvella, mutta parasta ovat tuoreet yrtit. Olipa mahdoton tehtävä löytää ei-aneemista salviaa tähän aikaan vuodesta kaupan valikoimista...
Oi- ihanaa! Elämäni ekan kerran kun söin perunapizzaa matkalla Italiassa, niin sitä oli pakko saada lisää ja opettelin tekemään sitä. Niksi tosiaan tuo ohuet siivut. Tuo on niiin hyvää, ja näyttää juuri niin hyvältä kuin se pizza, mihin aikoinaan Italiassa rakastuin!
VastaaPoistaUusi juttu vallan mulle koko perunapizza,mutta nyt pitääkin varmasti joskus kokeilla tuotakin vaihtoehtoa :)
VastaaPoistaEipä ole tullut mieleen laittaa perunaa pitsaan, mutta jos italialaisetkin tekevät niin se on varmaan hyvään.
VastaaPoistaAsiasta kolmanteen, Uudenkaupungin kukkamessut on laittanut hauskan haasteen puutarhablogien kirjoittajille. Kukka-aarteen esittelyllä voisi saada liput messuille. En tiedä houkuttaako messut, mutta ainakin se antaa taas yhden tekosyyn muistella kesää näin hankien keskellä. Linkki:
http://www.kukkamessut.blogspot.fi/2012/12/tammikuun-blogihaaste-puutarhani-aarre.html
Tuo onkin kiva haaste! Minulla ei ole vielä mitään harvinaista silmäterää, pitää pohtia mikä se voisi sitten tulevaisuudessa olla...
PoistaEnpä ole minäkään perunapizzaa syönyt, mutta nyt on sitten korkea aika kokeilla.
VastaaPoistaIhanan näköinen pitsa. Tätä täytyy kokeilla :)
VastaaPoista