torstai 4. heinäkuuta 2013

Natura Garden tuotteita yhteistyössä

Sain Natura Gardenilta laatikollisen kivoja tuotteita käyttöön viime vuoden tapaan. Viime vuonna sain kasvutukinauhaa, jolla olemme sitoneet kirsikkapuut tukikeppeihin. Kovassa käytössä ovat olleet myös ympyränmalliset klipsut, joilla kasveja saa kätevästi kiinni erilaisiin tukirakennelmiin. Näitä ainakin voin suositella lämpimästi kokemusten perusteella. Samoin lasiset kastelupallot ovat aina muutaman tomaatintaimen ilona, ovat vaan niin kovin pieniä etteivät riitä kovin pitkän reissun ajaksi.

Vinyyli-tukinaru - tämä on ollut ulkona viime keväästä lähtien ja on edelleen hyvässä kunnossa, yksi pieni halkeama koko pätkässä.


Tukiklipsut ovat käytössä myös tomaattiviljelmillä. Näitä on nopeampi ja mukavampi käyttää kuin naruviritelmiä, joita harrastan myös.


Tämän vuoden paketista paljastui istutuslapio, turveruukkuja, mansikkamuovia, siemenpusseja, parvekeruukkuteline, suodatinkangasta ja puuvilla-ja juuttinarua. Osaa pääsen siis testailemaan vasta ensi vuonna. 


Juuttinarun olisin käyttänyt paputukeen, mutta se ehti juuri valmistua ennen paketin saapumista. Vinkkinä jos joku innostuu tekemään vastaavaa paputukea, alalauta kannattaa laittaa reilusti alemmaksi, jotta pavut yltävät aikaisemmin kietomaan itsensä narua pisin ylöspäin. Tällä hetkellä vasta yksi pavun taimistamme on narun korkeudella.


Kiitos sponssille tuotepaketista! :)

4 kommenttia:

 1. Paputelineesi näyttää näppärältä :-)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivannäköinen keksintö tuo sinun paputukesi :)

  VastaaPoista
 3. Olen kokeillut tuota vinyyli-tukinarua ja hyväksi havainnut. Tosin vasta ensimmäinen kesä menossa, joten saapa nähdä, miten aika sitä kohtelee.
  Fiksusti ratkaistu tukisysteemi pavuille - ja muillekin köynnöksille.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Tosiaan ihan hitusen alempana pitäisi olla tuo ensimmäinen tukilauta ja tukinarut, vähän hitaasti pavuntaimet yltävät tukeen...

  VastaaPoista