lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kukkasatoa

Hetkellisesti olen tyytyväinen puutarhaan ja kukintaan. Kesäkuun alussa kaikki näytti niin masentavan mitäänsanomattomalta, että olin luovuttaa puutarhahommat täysin. Tänään sitten kävelin puutarhassa kamera kädessä ja kyllä, sieltä löytyi vaikka mitä kaunista kukkapenkistä ja rehevää kasvimaalta.

Harjaneilikat ovat upeita! Näiden seuraksi olen suunnitellut lemmikeitä, kunpa muistaisi siirtää syksymmällä tai kylvää.


Ensimmäinen liljan kukka avautui eilen.


Nukenkaulukseni alkaa komistua. Kunhan tuo toinenkin taimi avaa kukkansa, niin tämä alkaa näyttää nätiltä ja tasapainoiselta.


Ei uskoisi, että kirkkaanpunainen näyttää näin kauniilta keltaista vasten.


Pelargonien seurana ovat torilta ostetut samettiruusut. Samettiruusujen siemenkylvöksiä en saanut tänäkään vuonna onnistumaan. Onko jollain hyviä kikkoja/konsteja, vai onnistuuko muilla ihan luonnostaan ilman ongelmia?


Sormustinkukat olivat kasvattaneet kukkavarren juhannuksen aikana. Kauniita ne ovat, mutta myrkyllisiä.7 kommenttia:

 1. Harjaneilikoille olisi meilläkin paikka =) Ovat aika kivan oloisia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän upeita ja värit tuntuvat olevan laidasta laitaan. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Et sä mitään luovuta puutarhurointia!!

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia! Meillä taisi tänä kesänä löytyä harjaneilikkaa edellisten asukkaiden jäljiltä, kiva löytää vielä näin neljäntenä kesänä jotain uutta tältä tontilta.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita kaikki! Sormustinkukat erityisesti, mutta niitä en ihan vielä uskalla hankkia, kun meidän likka on niin pikkuinen :)

  VastaaPoista