keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesäkuista

Kylläpä kesäpäivät kuluvat nopeasti, niin kauniit kuin vähän sateisemmatkin. Ihanaa on kun puutarhasta löytää uusia kukkia sieltä täältä, kunpa vain olisi edes vähän enemmän aikaa pihahommiin. Niin moni paikka odottaa tekijäänsä, kun puutarhaliikkeet tai rautakaupat eivät tunnu ikinä olevan auki kun pääsen kotihoodeille. Ehkä lomalla sitten kerkiää, KAIKEN tekemättömän.

Juhannusruusu on täynnä kukkia.

Harjaneilikka aloittelemassa kukintaa kahden vuoden odotuksen jälkeen.

Salaperäinen kellokukka, joka ilmestyi unikkopenkkiin, enkä onneksi kitkenyt pois.

9 kommenttia:

 1. Tuo on varmaan harakankello, minulla se ilmestyi viime vuonna salaperäisesti ojanvarren penkkiin ja eilen kävin tunnistamassa sen ystäväni pihalta, jonne se oli myös salaperäisesti ilmestynyt. Taitavat olla omien teidensä kulkijoita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on silti hyvällä paikalla kun tuossa ei ole tällä hetkellä muuta kuin pikkuruisia unikon lehtiä, ja sitten muita rikkaruohoja. :)

   Poista
 2. Meillä oli tänään avautunut muutama ensimmäinen juhannusruusu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on pakko nuuhkaista aina kotiin tullessa ja ohi kulkiessa. :)

   Poista
 3. Iki-ihana juhannusruusu <3 Harakankelloltahan tuo vaikuttaa, niitä kasvaa meilläkin pionipenkissä (olivat siinä kyllä jo kauan ennen pioneita) ja ovat niin ihastuttavia :) Luonnonkasveissa on sitä sellaista herkkyyttä ja kaunista vaatimattomuutta.

  VastaaPoista
 4. Juhannusruusu on sitten sievä! Niin on kyllä harjaneilikkakin, omiani saan varmasti odotella ainakin ensi kesään kun vasta tänä vuonna on kylvetty :)

  VastaaPoista