sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Puutarhakeskiviikko - Trädgårdsonsdag 2013

Olen käynyt jo monta kertaa kurkkaamassa milloin Trädgårdsonsdag alkaa tänä vuonna. Sarjahan alkaa Ylellä ensi viikon keskiviikkona 10.4.2013 klo 20.30. Jos ei malta odottaa, niin svt:n sivuilla voi käydä katsomassa jaksot ennakkoon. Ensimmäinen jakso on jo katsottavissa!

Puutarhakeskiviikko - Trädgårdsonsdag, kuva svt

Viikkoa myöhemmin voi sitten katsoa jaksot tarkemmin, niin että ymmärtää mistä puhutaan. Ensimmäisellä katselukerralla voi fiilistellä kuvia ja tunnelmia. ;)

7 kommenttia:

 1. Täytyypä panna korvan taakse tuon puutarhaohjelman alkamisaika. Olen todella pettynyt suomalaisiin puutarhaohjelmiin. Asioita ja aiheita käsitellään todella pintapuolisesti ja nopeasti roiskaisemalla. Ainut puutarhaohjelma, joka meillä oli todella katsomisen arvoinen ja hyvä oli Puutarhaunelmia ja se sitten katsojien suureksi harmiksi lakkautettiin.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti paras puutarhaohjelma, mitä toosasta tulee! Kiitti vinkistä, juuri mietin aamulla, että tuleekohan se tänä vuonna.
  Olen Kruunu Vuokon kanssa samaa mieltä suomalaisista ohjelmista.

  VastaaPoista
 3. Tätä määkin oon kytännyt, että milloin alkaa.
  Ja kävin katsomassa aamulla ruotsiksi;)

  VastaaPoista
 4. Selvä kevään merkki - puutarhaohjelmat telkussa.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa, kiitos. Nyt on taas jotain, millä vältellä kotihommia ja lumista todellisuutta.

  VastaaPoista
 6. Yritetään muistaa huomenna! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, taas meni viikko niin hujahtaen että vasta nyt ehdin lukemaan! Tekstitetty Puutarhakeskiviikko on myös edelleen katsomatta. :)

  VastaaPoista