keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Timjami

Muistatko vielä tämän tuuhean timjamin Boskke Sky Planterissä? Siitä sinnittelee vielä yksi verso hengissä, ja koettaapa tuo kovasti kasvaakin joten sitä ei ole raaskittu heittää pois. Salvia ei viihtynyt ylösalaisin ollenkaan, timjamia taas verotettiin vähän liian rajulla otteella. Jännityksellä odotan jos tuo vielä tuosta nyt kevätauringon myötä tuuheutuisi.


Timjamin oksa Boskke Sky Planterissä

4 kommenttia:

 1. Saattaa kevät ja aurinko hyvinkin virittää timjamisi uuteen kukoistukseen.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Kruunu Vuokon kanssa, timjamisi voi hyvin lähteä tuosta hurjaan kasvuun. Oi, paljastuisipa oma timjami jo lumivuoren alta. Mielellään hengissä, siis :)

  VastaaPoista
 3. Ehkä talvella oli liian pimeääkin timjamille. Nuo ruokakaupan yrttitaimet eivät taida olla parhaimmasta päästä, sillä ne ovat mielestäni aika ronkeleita. Ehkä tuohon nurinpäin ruukkuun pitäisi ostaa vahvoja taimia taimimyynnistä kun alkukesä koittaa. En vielä menettäisi toivoa ruukun kanssa, sillä idea on aika hauska.

  Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavista kommenteista. Katsotaan miten käy tuon kanssa ja eiköhän keväämmällä riitä uusia taimia tuohonkin ruukkuun, ainakin viljelmät näyttävät siltä että tila tulee loppumaan alta aikayksikön!

  VastaaPoista